Milovaní,

Taky si v životě říkáte, že už jste vše zažili, nic Vás už nemůže překvapit, navíc pokud se jedná o vztah s Bohem?

Ráda bych Vás těmito pár řádky vyvedla z omylu…

Přesně jak to udělal náš Pán mě na kurzu Filip, který proběhl 6. -8.10. 2023

Je mi 47 let a myslela jsem si, že na žádné nové zkušenosti a prožitky s Pánem už nemám nárok. Dal mi v životě již tak mnoho. Například jsem měla od lékařů diagnózu  – neplodná. Dnes mám 3 zdravé děti, které jsem na svět přivedla přirozeným oplodněním. Je to to nejvíc pro ženu, která v sobě dlouho nosila touhu po dítěti Celý život jsem a budu našemu Pánu za to vděčná.

Když, ale na kurzu Filip pro nás organizátoři vymodlovali novou zkušenost s Pánem, aby přišel Nový život, aby padly okovy, nechtěla jsem k této výzvě zůstat hluchá. Večer, kdy probíhalo vylití darů ducha svatého jsem zpívala z celého srdce, skoro až křičela a prosila Pána, aby mě slyšel, aby padl starý život a nahradil ho novým, více naplněným Jeho samým.

Proste a bude Vám dáno, tlučte a otevře se Vám!

Pán mě slyšel a vyslyšel! Dal se mi poznat jako TEN, který je stále Živý mezi námi, jako Ten, který léčí tělo a především duši každého z nás.

Přeji Vám ať už jste jakéhokoliv věku, abyste se nepřestávali modlit a prosit Pána, aby přišel do Vašich životů a srdcí jako Ten, který Vás miluje jako Otec milující svoje dítě.

Věřte, že Pán je s námi v každé sekundě našeho bytí, a přestože ho právě necítíš, tak v té chvíli stojí vedle tebe!

Žehnám Vám. Vaše Martina